Kies 2 boeken bij je nieuwe abonnement


Als nieuwe abonnee mag u 2 boeken uitzoeken: één uit de bovenste en één uit de onderste lijst.​

(De boekenactie geldt niet voor buitenlandse abonnees, tenzij je een adres in Nederland opgeeft, waar we het heen kunnen sturen).

Lijst #1:

Een bijzondere cuisson (Will Jansen&Robert Kranenborg) - meer informatie

Het pindakaasboek (Jennifer foster&Lianne Koster) - meer informatie

Een krat vol recepten (Eefje Brugman ) - meer informatie

Dafne likes (Dafne Schippers ) - meer informatie

Fidan's family food (Fidan Ekiz ) - meer informatie

Hete rook (Jeroen Hazebroek&Leonard Elenbaas ) - meer informatie

Bartje Boemboe (Jojo Keller&Bart Eijken ) - meer informatie

Bakken voor iedereen (Christophe Declercq) - meer informatie

Easy Peasy Family (Claire van den Heuvel&Vera van Haren) - meer informatie

Groen is geweldig (Rebecca Leffler) - meer informatie

Heel Holland bakt feest (Janny van der Heijden) - meer informatie

Het beste dieet ter wereld (Christian Bitz) - meer informatie

Power food (Rens Kroes) - meer informatie

Quinoa revolutie (Patricia Green&Carolyn Hemming) - meer informatie

Rutger bakt (Rutger van den Broek) - meer informatie

SLA (Ida de Haart) - meer informatie

Thuis in de keuken (Ans Withagen) - meer informatie

Too good to share (Sam Stern) - meer informatie

Wat eten we vandaag? (Susan Aretz) - meer informatie

Zoet&Shoot (Linda Lomelino) - meer informatie

In love with health (Lisa van Cuijk) - meer informatie

Vega&Vlees (Margit Proebst) - meer informatie

Saakje's Zoete Bakboek (Saakje Visser) - meer informatie

Feest! (24Kitchen) - meer informatie

Vers! (Donal Shekan) - meer informatie

Insecten een culinaire ontdekking (Shami Radia) - meer informatie

Het boek van Jet (Jet van Nieuwkerk) - meer informatie

Koken met granen (Laura Agar Wilson) - meer informatie

De mijne is het beste (Jans & Surmont & Raedemaeker) - meer informatie

Kom&Vork (Willy Faes) - meer informatie

Salades (Katie en Giancarlo Caldesi) - meer informatie

Heerlijke quinoa (Karen Burns) - meer informatie

Feest (Michel Hanssen) - meer informatie

Baked Louie's FEEST (Baked Louie'S) - meer informatie

Confituur van Jam Jam (Danny Dewinter&Katrien Maes) - meer informatie

Het vuur de baas (Dennis van Koutrik) - meer informatie

Elke zondag heerlijk taart (Caroline Lebar) - meer informatie

Big Mamma (Uitgeverij Good Cook) - meer informatie

Honger! (Mme Zsazsa) - meer informatie

Laura's Bakery (Laura Kieft) - meer informatie

Oprah's favoriete gerechten (Oprah Winfrey) - meer informatie

De keukentafel van het Noorden (Yvon Jaspers) - meer informatie

The curry guy (Dan Toombs) - meer informatie

Brood is goud (Massimo Bottura) - meer informatie

Oogstkoken (Seasons) - meer informatie

Honey&Co (Sarit Packer) - meer informatie

Vegan Smaaksouvenirs (Jolijn Pelgrum) - meer informatie

Happy Pear (Stephen&David Flynn) - meer informatie

Hollandse Klassiekers Anno nu (Tjitze van der Dam) - meer informatie


Lijst #2:

Wat zit er in uw eten? (Corinne Gouget) - meer informatie

Gif in en om uw huis (Rachel Frély) - meer informatie

Bouillon en France (uitgeverij bouillon!) - meer informatie

Slik je dat? (Joanna Blythman) - meer informatie

De Supermarktleugen (Jörg Zipprich) - meer informatie

Jam, gelei, confiture (2017) (Janine Bruinooge ) - meer informatie

Vrouwen en verlangen (2015) (Alexandra Jamison ) - meer informatie

Superstarters (2016) (David Bez ) - meer informatie

Het Bolliwood kookboek (2008) (Bulbul Mankani ) - meer informatie

La Cucina van Lilly Prior (2001) (Lilly Prior ) - meer informatie

Leven als Gort in Frankrijk (2004) (Ilja Gort ) - meer informatie

De man die koken kan (2017) (Walter Luitwieler ) - meer informatie

Vrouwen en verlangen (Alexandra Jamieson) - meer informatie

Gezond tracteren (Amber Albarda) - meer informatie

Veggie kidz (Monique Jansse&Eef Ouwehand) - meer informatie

Koken met restjes is leuk (Daisy Scholte&Jill Overmaat) - meer informatie

Polles Pannenkoekenboek (Efteling) - meer informatie

Moelleux (Sylvie Aït-Ali) - meer informatie

Lekker zonder suiker (Uitgeverij Lannoo) - meer informatie

Peace food (Rüdiger Dahlke) - meer informatie

Intuition food (Mieke Roovers) - meer informatie

Het 7-puntenprofiel (Dinh Khanh Le) - meer informatie

Slim koken (Merlien Welzijn) - meer informatie

100% Suikervrij voor diabetici (Carola van Bemmelen) - meer informatie

Suikervrij (Sue Quinn) - meer informatie

Budgetkoken (Marleen van Gaver) - meer informatie

Astaxantine de algen antioxidant (Gert Schuitemaker) - meer informatie

Angry birds, eier-recepten (Van Holkema&Warendorf) - meer informatie

Het geheim van slanke mensen (Mieke Kosters) - meer informatie

Genker Kookboek (Marc Declercq) - meer informatie

Cauderlier (Nicole Hanot) - meer informatie

Hofke van Bazel (Kris de Roy) - meer informatie

Energy bites (Kate Turner) - meer informatie

Amarone restaurant 10 jaar (Astrid Schreuders) - meer informatie

Kost van toen (Sandra Rens&Patrick Syen) - meer informatie

Smaakstof (2012) (Huib Edixhoven&Evelijn van Heuven) - meer informatie

Het roer om (2012) (Tom Kellerhuis) - meer informatie

Feestelijk koken (2008) (Felix Alen) - meer informatie

Fijnproeven in België (2001) (Pierre Wynants&Lionel Rigolet) - meer informatie

Het Paleokookboek (2015) (Van Huis&Van Gurp&Dicke) - meer informatie

Jonge scheuten (2008) (Annick Vansevenant) - meer informatie

Klare wijn, klare taal (1999) (René van Heusden) - meer informatie

Zondigen tot je een ons weegt (2014) (Carina Noordervliet) - meer informatie

De grote wijnen van Bordeaux (1975) (Hubrecht Duijker) - meer informatie

Die F.A.Z. Gourmetvision (2007) (Jürgen Dollase) - meer informatie

Zoete verleidingen (Lonny Gerungan) - meer informatie

Sweet chocolate sins (Nanette Booij) - meer informatie

Gebrand op koffie (Bart&Peter Deprez) - meer informatie

Tana Ramsays familiekeuken (Tana Ramsay) - meer informatie

Feest voor iedereen (Alexandra Besel) - meer informatie

Gezondigen (Kim Waningen) - meer informatie

Grenzeloos gezond (Ellen Hoog) - meer informatie

Groentje (Margo Togni) - meer informatie

Kom in balans (GoodCook Uitgeverij) - meer informatie

Hemelse modder (2009) (Jacob van Megen) - meer informatie

De Fagels (1985) (Wina Born) - meer informatie

The Grand (2009) (Lise Goeman) - meer informatie

Mmmm..! (1999) (Floor van Ede) - meer informatie

Otto Nijenhuis (2013) (Norbert Koreman) - meer informatie

Pascal Jalhaij Proeft (2009) (Felix Wilbrink) - meer informatie

Proeven met Pascal (2001) (Corrie Verkerk) - meer informatie

Haring (2009) (Leif Mannerstrm) - meer informatie

Pane e Panini (2007) (Ursula Ferrigno) - meer informatie

De wortels van de Echoput (2006) (Peter Klosse) - meer informatie

Topchefs & Westmalle (2008) (Norbert Koreman) - meer informatie

Het Fairtrade kookboek (2008) (Sophie Grigson) - meer informatie

52 Weekendmenu's (2010) (Onno Kleyn&Loethe Olthuis) - meer informatie

Mini Mania (2017) (Ilse Knig) - meer informatie

Tasty Days (2011) (Andy Harris) - meer informatie

The Whisky Kitchen (2008) (Sheila Mcconachie) - meer informatie



Klik hier om een abonnement te bestellen en 2 gratis boeken uit te kiezen!