Kies 2 boeken bij je nieuwe abonnement


Als nieuwe abonnee mag u 2 boeken uitzoeken: één uit de bovenste en één uit de onderste lijst.​

(De boekenactie geldt niet voor buitenlandse abonnees, tenzij je een adres in Nederland opgeeft, waar we het heen kunnen sturen).

Lijst #1:

Een bijzondere cuisson (Will Jansen&Robert Kranenborg) - meer informatie

Het pindakaasboek (Jennifer foster&Lianne Koster) - meer informatie

Rosa's Thai Café (Saiphin Moore ) - meer informatie

Een krat vol recepten (Eefje Brugman ) - meer informatie

Dafne likes (Dafne Schippers ) - meer informatie

Lekker beter (Ramon Beuk&Rutger Verhoeff ) - meer informatie

Fidan's family food (Fidan Ekiz ) - meer informatie

Whiskey van de lage landen (Wieger Favier ) - meer informatie

Hete rook (Jeroen Hazebroek&Leonard Elenbaas ) - meer informatie

De gastronomie van Italië (Anna Del Conte ) - meer informatie

Bartje Boemboe (Jojo Keller&Bart Eijken ) - meer informatie

100 Groene Smoothies (Thea Spierings) - meer informatie

Bakken voor iedereen (Christophe Declercq) - meer informatie

Duizend mijl, 1001 smaken (Peter de Clercq) - meer informatie

Easy Peasy Family (Claire van den Heuvel&Vera van Haren) - meer informatie

Good food (Laurianne Ruhé) - meer informatie

Groen is geweldig (Rebecca Leffler) - meer informatie

Heel Holland bakt feest (Janny van der Heijden) - meer informatie

Het beste dieet ter wereld (Christian Bitz) - meer informatie

Matt Preston's Kookboek (Matt Preston) - meer informatie

Mexicaans! (Thomasina Miers) - meer informatie

Power food (Rens Kroes) - meer informatie

Quinoa revolutie (Patricia Green&Carolyn Hemming) - meer informatie

Rutger bakt (Rutger van den Broek) - meer informatie

SLA (Ida de Haart) - meer informatie

Thuis in de keuken (Ans Withagen) - meer informatie

Too good to share (Sam Stern) - meer informatie

Wat eten we vandaag? (Susan Aretz) - meer informatie

Zó doe je dat - koken (Gabriela Scolik) - meer informatie

Zoet&Shoot (Linda Lomelino) - meer informatie

In love with health (Lisa van Cuijk) - meer informatie

Haal meer uit je broodbakmachine (Marco Bakker) - meer informatie

Vega&Vlees (Margit Proebst) - meer informatie

Koken met kruiden (Créosa Govaerts) - meer informatie

Saakje's Zoete Bakboek (Saakje Visser) - meer informatie

Niet zomaar koekjes! (Danny Capon) - meer informatie

Griekenland hèt kookboek (Rianne Buis) - meer informatie

Feest! (24Kitchen) - meer informatie

Jamie Oliver's Kerst Kookboek (Jamie Oliver) - meer informatie

Vers! (Donal Shekan) - meer informatie

Choc addict (Aurélie Desgages&Thomas Feller) - meer informatie

Nathan Outlaws Vis keuken (Nathan Outlaw) - meer informatie

Balistyle Chef (Rob van Gasselt) - meer informatie

Insecten een culinaire ontdekking (Shami Radia) - meer informatie

Het boek van Jet (Jet van Nieuwkerk) - meer informatie

Koken met granen (Laura Agar Wilson) - meer informatie

De mijne is het beste (Jans & Surmont & Raedemaeker) - meer informatie

Snelle klassiekers (Brenda Hoff) - meer informatie

Kom&Vork (Willy Faes) - meer informatie

Salades (Katie en Giancarlo Caldesi) - meer informatie

Heerlijke quinoa (Karen Burns) - meer informatie

The Palomar (Fontaine Uitgevers) - meer informatie

Oh she glows (Angela Liddon) - meer informatie

Feest (Michel Hanssen) - meer informatie

Baked Louie's FEEST (Baked Louie'S) - meer informatie

Spice for life (Anjula Devi) - meer informatie

Confituur van Jam Jam (Danny Dewinter&Katrien Maes) - meer informatie

Het vuur de baas (Dennis van Koutrik) - meer informatie

Elke zondag heerlijk taart (Caroline Lebar) - meer informatie


Lijst #2:

Wat zit er in uw eten? (Corinne Gouget) - meer informatie

Gif in en om uw huis (Rachel Frély) - meer informatie

Bouillon en France (uitgeverij bouillon!) - meer informatie

Slik je dat? (Joanna Blythman) - meer informatie

De Supermarktleugen (Jörg Zipprich) - meer informatie

In een Franse keuken (2017) (Susan Herrmann-Loomis ) - meer informatie

Jam, gelei, confiture (2017) (Janine Bruinooge ) - meer informatie

IJs in elk seizoen (2017) (Modeste Herwig ) - meer informatie

Vrouwen en verlangen (2015) (Alexandra Jamison ) - meer informatie

Superstarters (2016) (David Bez ) - meer informatie

Het Bolliwood kookboek (2008) (Bulbul Mankani ) - meer informatie

Gezond en Blij, zonder diëten (2014) (Aylin Kho ) - meer informatie

La Cucina van Lilly Prior (2001) (Lilly Prior ) - meer informatie

Leven als Gort in Frankrijk (2004) (Ilja Gort ) - meer informatie

Wijn van prille rank tot godendrank (2008) (Dick de Ruiter ) - meer informatie

De Indiaanse keuken van Anjum (2008) (Anjum Annand ) - meer informatie

Eerlijk Italiaans (2009) (Antonio Carluccio ) - meer informatie

Honing (2009) (Karin Swiers&Hans Westerling ) - meer informatie

De man die koken kan (2017) (Walter Luitwieler ) - meer informatie

100% Suikervrij (2013) (Carola van Bemmelen ) - meer informatie

Vrouwen en verlangen (Alexandra Jamieson) - meer informatie

Gezond tracteren (Amber Albarda) - meer informatie

Veggie kidz (Monique Jansse&Eef Ouwehand) - meer informatie

Rutger bakt feestelijk (Rutger van den Broek) - meer informatie

Koken met restjes is leuk (Daisy Scholte&Jill Overmaat) - meer informatie

Polles Pannenkoekenboek (Efteling) - meer informatie

Moelleux (Sylvie Aït-Ali) - meer informatie

Mijn kookschrift (Gertrude van der Linden) - meer informatie

Lekker zonder suiker (Uitgeverij Lannoo) - meer informatie

Peace food (Rüdiger Dahlke) - meer informatie

De zoete wraak (John Consemulder) - meer informatie

Intuition food (Mieke Roovers) - meer informatie

Het 7-puntenprofiel (Dinh Khanh Le) - meer informatie

Het buurtsuper! Kookboek (Marianne Meijerink) - meer informatie

Slim koken (Merlien Welzijn) - meer informatie

100% Suikervrij voor diabetici (Carola van Bemmelen) - meer informatie

Suikervrij (Sue Quinn) - meer informatie

Budgetkoken (Marleen van Gaver) - meer informatie

Astaxantine de algen antioxidant (Gert Schuitemaker) - meer informatie

Angry birds, eier-recepten (Van Holkema&Warendorf) - meer informatie

Het geheim van slanke mensen (Mieke Kosters) - meer informatie

Genker Kookboek (Marc Declercq) - meer informatie

Cauderlier (Nicole Hanot) - meer informatie

De toetjesclub (Fontaine) - meer informatie

Hofke van Bazel (Kris de Roy) - meer informatie

Studentenkost (Mélanie Martin&Emanuele Cino) - meer informatie

Energy bites (Kate Turner) - meer informatie

Food Truck kookboek (Yvonne Brok) - meer informatie

Amarone restaurant 10 jaar (Astrid Schreuders) - meer informatie

Kost van toen (Sandra Rens&Patrick Syen) - meer informatie

Smaakstof (2012) (Huib Edixhoven&Evelijn van Heuven) - meer informatie

Kruiden (2008) (Daniëlle Houbrechts) - meer informatie

Handboek voor de Vinex-jager (2013) (Meneer Wateetons&Sjoerd Mulder) - meer informatie

Groot BBQ Boek (2013) (Jan Peter Jansen&Patricia Wit) - meer informatie

Château Fatale (2015) (Ilja Gort) - meer informatie

Het roer om (2012) (Tom Kellerhuis) - meer informatie

Weg van de supermarkt (2014) (Gerrit Jan Groothedde) - meer informatie

Feestelijk koken (2008) (Felix Alen) - meer informatie

Het Insectenkookboek (2012) (Van Huis&Van Gurp&Dicke) - meer informatie

Fijnproeven in België (2001) (Pierre Wynants&Lionel Rigolet) - meer informatie

Het Paleokookboek (2015) (Van Huis&Van Gurp&Dicke) - meer informatie

Jonge scheuten (2008) (Annick Vansevenant) - meer informatie

Klare wijn, klare taal (1999) (René van Heusden) - meer informatie

Sazanka (2008) (Rodney Bolt) - meer informatie

Zondigen tot je een ons weegt (2014) (Carina Noordervliet) - meer informatie

Mario&ik Ik trakteer (2008) (Mario de Ridder) - meer informatie

De grote wijnen van Bordeaux (1975) (Hubrecht Duijker) - meer informatie

Die F.A.Z. Gourmetvision (2007) (Jürgen Dollase) - meer informatie

Koksgilde Gerechtenboek/Wildeditie/Groenten en Fruit (2010) (Marjan Ippel) - meer informatie

Hartige verrassingen (Lonny Gerungan) - meer informatie

Zoete verleidingen (Lonny Gerungan) - meer informatie

Sweet chocolate sins (Nanette Booij) - meer informatie

Gebrand op koffie (Bart&Peter Deprez) - meer informatie

Tana Ramsays familiekeuken (Tana Ramsay) - meer informatie

Feest voor iedereen (Alexandra Besel) - meer informatie

Gezondigen (Kim Waningen) - meer informatie

Grenzeloos gezond (Ellen Hoog) - meer informatie

Planet BBQ (2011) (Steven Raichlen) - meer informatie

Groentje (Margo Togni) - meer informatie

Kom in balans (GoodCook Uitgeverij) - meer informatie

Jams & chutneys (2010) (Thane Prince) - meer informatie

Salades in a jar (2016) (Bérengére Abraham) - meer informatie



Klik hier om een abonnement te bestellen en 2 gratis boeken uit te kiezen!